Zöld Erő

2010. június 30. 13:50 - vegaedzes

Tabu: a szex

A modern társadalom egyik jelentős csökevénye, hogy a szexualitást tabu témaként KELL kezelni. Mivel nagyrészt tudatlan, tapasztalatlan, erőszakos és hataloméhes emberek irányítják a társadalmat, ezért könnyen beteges kordában tudják tartani törvényekkel, cenzúrával, hamis tanításokkal a szexualitást. Leginkább a régi egyházak befolyása ez, ami azóta nagyjából semmit nem változott, de azért minden más hatalmi szinten meg lehet találni ennek a megfelelőjét. Elszomorító, hogy a médiából is csak az erőszak folyik ahelyett, hogy egészséges erotikával fűszerezett műsorokat adnának, amik rávezethetnék a fiatalokat, illetve az eltévelyedetteket a "helyes" irányok egyikére.

A továbbiakban szexualitással kapcsolatos bejegyzéseket is fogok írni, hiszen fiziológiai és energetikai szempontból nagyon fontos, hogy ezen a téren feloldjuk a gátakat és kiterjesszük magunkat. A szexualitás helyes és gyakori megélése, illetve kiterjesztése elengedhetetlen többek között az edzés szempontjából is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr112120827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartraining 2010.06.30. 16:19:36

Na erre kíváncsi leszek! :) Szerintem is fontos téma, amit egyrészről az általad említett tabuként való kezelés bénít, másrészről pedig a fogyasztói magatartás igénytelensége értéktelenít el. Hogy őszinte legyek, számomra sem tiszta még, hogy miként, hol, kikkel, stb lehet erről értekezni, kivéve természetesen a hálószobát és a kedvest.. :))
A tabuként és fogyasztási cikként való kezelést is nap mint nap érzékelem, néha beleolvasok 1-1 nyilvános fórumban és az esetek nagy részében nem tetszik amit látok, ami persze lehet, hogy nem az ő "hibájuk". Összetett téma ez is. :)
Zöld Erő
süti beállítások módosítása