Zöld Erő

2016. február 01. 15:44 - vegaedzes

Január - 31/31

Még tavaly év végén elhatároztam, hogy idén minden egyes napon fogok edzeni és a januárt ennek megfelelően zártam, 31 nap alatt meg is volt a 31 edzés. A dolog lényege, hogy mindennap kellően kilépjek a komfort zónámból a mozgás által és tágítsam a korlátaimat. Egy héten átlagban 2 kettlebell és 5 street workout edzést vállalok be, a terhelést pedig lépcsőzetesen osztom fel. Megvan a helye a könnyebb, a nehezebb, a dinamikusabb, a statikusabb, a laterális, az unilaterális és még többek között az izometrikus gyakorlatoknak is.

Már egy hónapnyi tapasztalat után azt mondhatom, hogy meglepően sokat változtam erőben, állóképességben és megjelenésben is. Kíváncsian várom a további fejleményeket... ;)

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr538344570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása