Zöld Erő

2010. április 19. 18:13 - vegaedzes

Bemutatkozás

A vegetáriánus életmódot követők táborát gyarapítom már jó ideje, ami számomra legfőképpen azt jelenti, hogy semmilyen mértékben nem kívánok részt venni az állatok megölésében. Továbbá gyermekkorom óta foglalkozom a testedzés mindenféle formájával, kezdve az alapozó edzésektől, az állóképesség növelő edzésektől, a különböző versenysportokon és masszázsokon át, a harcművészetekig és a jógáig. Kisebb-nagyobb kihagyásaim voltak, de az utóbbi időben úgy néz ki, hogy tényleg révbe értem. Mostanában olyan edzéseket végzek, amivel megdolgoztatom az egész testem, javítom a mozgáskoordinációmat, növelem az erőmet, rugalmasabbá teszem magam, minimalizálom a felesleget, ami gátol a mozgásban. Ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő pihenés és étkezés, különben többet árthat a dolog, mint használ.

Egy célom van ezzel a bloggal, mégpedig az, hogy az jelenlegi és jövőbeli ismerőseimet inspiráljam és segítésem őket abban, hogy kiteljesítsék az életüket fizikai és szellemi szinten egyaránt. Elsősorban a mozgás és étkezés területére szeretnék koncentrálni, viszont nyitott vagyok filozófiai és egyéb felmerülő kérdések megvitatására is. Arra viszont egyáltalán nem, hogy szélmalom harcot vívjak... :)

Ne lustuljatok tovább! A mozgási szokásaitok és étkezésetek megváltozatásával, annak minőségbeli javításával teljesen megváltozhattok életkortól függetlenül. Ez tényleg az, ami mindent megér...

Címkék: egyéb
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr521934993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Súlyos 2011.05.15. 11:27:10

Na, ez húzós lesz :D
Találtam egy blogot, ami már elég régen fut, és lehet hoy tanulhatok belőle? Majd még bejárok olvasni, és ha olyanom van, akkor kérdezni.

100% ban biztos nem fogom magamévá tenni az itt olvasottakat. Én lelkiismeretfurdalás nélkül képes vagyok megölni egy állatot, nem érdekel a karmám, és azt sem hiszem, hogy a vegetáriánus étrend egészségesebb, mint a vegyes étrend.

Majd meglátjuk mi lesz ebből...
Zöld Erő
süti beállítások módosítása