Hagymásbab:
- szárazbab
- hagyma
- pirospaprika
- paradicsom
- kókuszzsír
Köret:
- barnarizs
- csírakeverék
- olívaolaj
- lenmag
Ha tehetem, akkor csak olyan egytálasokat eszem, amik kókuszzsírral készülnek. Emellett még egy kis adag lenmag is viszonylag állandó helyet foglal el az étkezéseimnél, mert jelentős az omega-3 tartalma.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Pityke őrmester 2011.04.13. 18:22:53
Én egyébként tökmagolajat-dióolajat és lenmagolajat tolok felváltva. Egyik jobb mint a másik. Broáf
vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2011.04.13. 21:16:12