Zöld Erő

2011. január 07. 08:00 - vegaedzes

Tavalyi 1000

Az év végén leálltam a blogolással, mivel eléggé elfoglalt voltam és a prioritási listám olyan helyén szerepelt a dolog, ahova már nem jutottam el. A tervezett 1000 húzódzkodást megcsináltam és azóta is majdnem napi rendszerességgel csinálom a húzásokat, viszont az edzésnaplóm rögzítésével egy ideig nem fogok foglalkozni, inkább csak a táplálkozással, illetve egyéb eléméleti dolgokkal.

Címkék: edzésnapló
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr762566180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartraining 2011.01.07. 12:38:29

Az szép, gratula!! :) Valami hozadéka azért csak volt a dolognak, észrevettél magadon valami változást?
Hol nyomod, illetve húzod? :)
Az edzésnapló felém is szünetel, illetve ha nincs miről úgy nehéz. :D Na de majd 1-2 okosság, meg majd lassan úgyis lesz miről! :)

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2011.01.07. 13:00:41

Köszi. Egyre jobban megy a dolog, de még bőven van hova fejlődnöm. ;) A munkahelyemen felraktunk egy vasat, amit lehet nyúzni, persze otthon is csinálom a két székes megoldással.

A mobilizációs gyakorlatokról írhatnál majd részletesebben. :)
Zöld Erő
süti beállítások módosítása