Zöld Erő

2010. október 17. 12:00 - vegaedzes

Október 11-17.

Október 11. - Hétfő

A 28-as golyóbis már alig várta a csoportos bellen, hogy lengessem... Egyelőre még nem menne vele végig egy edzés, ezért egy igen szimpatikus edzőtársammal felváltva használtuk a 24-es mellett. Kitörések, nyomások, swingek, tricepsz- és egyéb kellemesen fárasztó gyakorlatok voltak terítéken, majd SMR és nyújtás következett.

Október 12. - Kedd

Krav, Zoli helyett Zolival. :) Hétvégén vizsga, úgyhogy arra készültünk és még fogunk is csütörtökön. Egyre többen és többen kezdik el az edzést, és ezt nagyon jó látni, hiszen fontos, hogy kritikus helyzetekben meg tudjuk védeni magunkat vagy másokat.

Október 13. - Szerda

Tamás ismét jól megdolgoztatott minket, végig swing tengerben úsztunk. :) Persze mást is csináltunk. Volt nyomás, fűrész, felülés, ablaktörlő, double clean, és még egyebek, amik most nem jutnak eszembe. Az edzést a szokásos SMR és nyújtás zárta. Aztán még kicsit foglalkoztam a 40-es és 48-as golyóval, bár ez kimerült a kettő egyszerre történő deadlifjtjében.

Október 14. - Csütörtök

Krav Maga, a vizsga előtti utolsó edzés, így a P1-es anyagot néztük át ismét. Nem lehet eleget gyakorolni... :)

40 napos edzés - 24/40

Hát ez most sajnos csak 3 lett, mivel masszázzsal is elég sokat foglalkoztam a héten, de azért így is jutott mindennapra egy edzés, úgyhogy semmi gond... :)

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!
2010. október 13. 09:29 - vegaedzes

Kuszkusz

A kuszkusz az arab konyhából származik, durumbúza gömböc, ami alacsony zsírtartalmú táplálék, magas összetett szénhidráttartalommal. Nátriumot, szelént, káliumot, cinket, B3, B6, B9 vitaminokat tartalmaz.

Elkészítése egyszerű, hiszen már egy forrázás + lefedés is elég lehet neki, így kb 10-15 perc alatt az apró gömböcök nagyra nőnek és egy tápláló köretet kapunk. Semleges íze van, ezért bármilyen ízesítést lehet neki adni.

Forrás: Nutritiondata.

Kuszkusz

Címkék: étkezés
Szólj hozzá!
2010. október 11. 12:42 - vegaedzes

Október 4-10.

Október 4. - Hétfő

Csoportos Kettlebell edzés. Spontán elhatározás alapján előszedtem egy 28-ast a 24-es mellé, és ezeket váltogatva ment végig az edzés. Volt sok létra (clean & press / fűrész, majd clean & press & windmill / fűrész), amit persze egy- és kétkezes swingek végeláthatatlan hadával kombináltunk. Majd SMR és nyújtás.

Október 5. - Kedd

A Kravon ismét előkerült a P1-es vizsga anyaga, egyrészt azért, mert mindennek ez az alapja, másrészt azért, mert ismét közel egy P1-es vizsga, amire páran menni fognak.

Október 7. - Csütörtök

Krav Maga, továbbra is P1-es anyaggal, majd zárásként jött egy igen kellemes stresszess blokk. Ezeket mindig szeretem, mivel közel úgy éljük meg a gyakorlatokat, mintha valós szituációban lennénk.

40 napos edzés - 17/40

Ezen a héten 4 alkalommal fért csak bele, a jövőhetet viszont megint 5-re tervezem.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!
Zöld Erő
süti beállítások módosítása