Zöld Erő

2010. október 17. 12:00 - vegaedzes

Október 11-17.

Október 11. - Hétfő

A 28-as golyóbis már alig várta a csoportos bellen, hogy lengessem... Egyelőre még nem menne vele végig egy edzés, ezért egy igen szimpatikus edzőtársammal felváltva használtuk a 24-es mellett. Kitörések, nyomások, swingek, tricepsz- és egyéb kellemesen fárasztó gyakorlatok voltak terítéken, majd SMR és nyújtás következett.

Október 12. - Kedd

Krav, Zoli helyett Zolival. :) Hétvégén vizsga, úgyhogy arra készültünk és még fogunk is csütörtökön. Egyre többen és többen kezdik el az edzést, és ezt nagyon jó látni, hiszen fontos, hogy kritikus helyzetekben meg tudjuk védeni magunkat vagy másokat.

Október 13. - Szerda

Tamás ismét jól megdolgoztatott minket, végig swing tengerben úsztunk. :) Persze mást is csináltunk. Volt nyomás, fűrész, felülés, ablaktörlő, double clean, és még egyebek, amik most nem jutnak eszembe. Az edzést a szokásos SMR és nyújtás zárta. Aztán még kicsit foglalkoztam a 40-es és 48-as golyóval, bár ez kimerült a kettő egyszerre történő deadlifjtjében.

Október 14. - Csütörtök

Krav Maga, a vizsga előtti utolsó edzés, így a P1-es anyagot néztük át ismét. Nem lehet eleget gyakorolni... :)

40 napos edzés - 24/40

Hát ez most sajnos csak 3 lett, mivel masszázzsal is elég sokat foglalkoztam a héten, de azért így is jutott mindennapra egy edzés, úgyhogy semmi gond... :)

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr132367446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása