A kuszkusz az arab konyhából származik, durumbúza gömböc, ami alacsony zsírtartalmú táplálék, magas összetett szénhidráttartalommal. Nátriumot, szelént, káliumot, cinket, B3, B6, B9 vitaminokat tartalmaz.
Elkészítése egyszerű, hiszen már egy forrázás + lefedés is elég lehet neki, így kb 10-15 perc alatt az apró gömböcök nagyra nőnek és egy tápláló köretet kapunk. Semleges íze van, ezért bármilyen ízesítést lehet neki adni.
Forrás: Nutritiondata.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.