Zöld Erő

2010. augusztus 21. 13:30 - vegaedzes

Augusztus 16-22.

Augusztus 16. - Hétfő

Ha hétfő, akkor Kettlebell edzés. Úgy döntöttem, hogy megnézem mostmár a bemelegítést és a felülést is a 24-es bell-lel, úgyhogy a teljes edzés végigment vele. Elég kemény menet volt többek között a sok swing és press miatt, majd a végén a 30-20-as tabata is kellően megtette a hatását... így az SMR hengerezés és a nyújtás is kész felüdülés volt a végén.

Augusztus 17. - Kedd

A reggelt jógával és egy kis Kravos gyakorlással kezdtem, majd napközben egy kellemes gripperezéssel folytattam. Aztán jött a Krav Maga edzés Zoli vezényletével. Csoportos gyakorlatok, árnyékolás, pontkesztyűzés, stresszes blokk és erőnléti gyakorlatok voltak terítéken.

Augusztus 18. - Szerda

A szerdai Kettlebell edzés a szokásos kellemes légkörben telt. Mindig jól esik látom, hogy nem csak rólam folyik a víz, mintha a zuhany alól léptem volna ki, hanem a többiekről is... :) Nagyrészt két- és egykezes swing, ilyen-olyan press, windmill, TGU és snatch előkészítés volt. A bellezés végére kicsit elfáradtam, aztán egy nyugodt SMR hengerezéssel és egy kis nyújtással zártam a napot.

Augusztus 19. - Csütörtök

Krav Maga sok-sok erőnléti és csoportos gyakorlattal, na meg persze a hétvégi vizsgára való felkészüléssel. Többek közt volt még stresszes blokk, pajzsos gyakorlatok és nyújtás is.

Augusztus 21. - Szombat

Pénteken rápihentem a szombat délelőtti Krav Maga vizsgára. A vizsgát és az előtte lévő felkészítőt is Tal Kvores vezényelte, persze közben magyar instruktorok is felügyeltek ránk, hiszen elég nagy lészámban jelentünk meg. P1-ről van szó, de ugye már azt is lehet komolyan csinálni, úgyhogy pörögtünk rendesen. Nagyon jó élmény volt, én az eredményt másodlagosnak érzem (amit majd a későbbiekben tudunk meg), fontosabb volt, hogy tanultunk és korrigáltunk jónéhány dolgot.

A hétvége további része mindenképpen pihenéssel telik, mert a hétfői Kettlebell edzésen Tamás biztos nem kegyelmez majd... :)

Címkék: edzésnapló
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr832226570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2010.08.21. 18:55:21

@nolyemi: 30 másodperc gyakorlatozás, 20 másodperc pihenő

Ebből sok egymás után. :)

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2010.08.21. 20:44:37

ez miért jobb, mint a 20-10-es? Ez is 8 kör? vagy a négy perc a fix belőle?(mondom én, aki épp tegnap égett be tabatánál :S)

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2010.08.21. 20:53:18

@nolyemi: Inkább azt mondanám, hogy más. Bár szerintem keményebb, mert érzésre a 10 és 20 másodperc pihenő között nem nagy különbséget érzek (a pulzus és a légzés normalizálódás szempontjából kb ugyanott van), viszont a gyakorlatok elvégzésére szánt időt figyelembe véve minden egyes plusz másodperc sokat számít.

Azt nem tudom megmonadni, hogy mennyi kört csináltunk, majd legközelebb megszámolom. :)
Zöld Erő
süti beállítások módosítása