Zöld Erő

2010. július 09. 09:00 - vegaedzes

Július 5-11.

Július 5. - Hétfő

Tamás visszatért a nyaralásból és újult erővel megnyúzott minket. Egy-két újdonoságot ismét belecsempészett az edzésbe, tovább növelve a spektrumot. Ami nagyrészt a terítéken volt:

  • one handed swing
  • two handed swing
  • double clean & press
  • double deadlift
  • see saw press
  • renegade row
  • snatch

A dupla belles gyakorlatok nagyon bejöttek. Számomra a legkritikusabb mostanában a snatch, az első sorozatot még mindig inkább csak a 16-os bellt használva csinálom, és csak azután a 20-assal, mert a gyakorlat kivitelezése még nem tökéletes.

Július 6. - Kedd

Krav Maga, egy újabb kontrasztos szín a belles, fegyences, barbáros, ugróköteles edzések mellett. Leginkább a késes támadással foglalkoztunk, amit 360-as védekezésből kontráztunk. A társam elég keményen belement az alkarok izmainak és csontjaink ütköztetésébe, így ezek jól meg lettek dolgoztatva részemről, ő viszont a vége felé már kevésbé volt boldog... :) Ezen kívül persze pajzsoltunk és különböző, játékos tömegszituációk is voltak.

Összességében igazán kellemes edzés volt. Utána terveztem egy fél fegyencezést, de ellustálkodtam az este további részét.

Július 7. - Szerda

Csoportos kettlebell edzés, mert szeretjük. :) Ezen az edzésen nem voltak dupla belles gyakorlatok, de így is megizzadtunk rendesen. Nagyrész swingeltünk, swingeltünk és persze swingeltünk. Sok volt, jól esett, az alkarom totál lefáradt...

Július 8. - Csütörtök

Ismét Krav Maga edzés, némi állóképességi gyakorlattal, sok szituációs-pajzsos gyakorlattal, és nagyon sok folytással. A folytást minden irányból kiveséztük, még földön fekve is gyakoroltuk. Emellett napközben egy kis erősítésre is volt időm, bár ez kimerült 6*2*100 gripperezésben. :)

Július 9. - Péntek

Edzés nem volt, mert egy spontán csocsózás keresztülhúzta a számításaimat. Bár egy laza alkar és csukló edzésnek betudható a dolog. 6*2*120 gripperezést azért csináltam napközben. :)

Július 10., 11. - Szombat, Vasárnap

Balaton, barnulás, pancsolás, lustulás... :)

Címkék: edzésnapló
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr62135864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2010.07.09. 14:26:20

@nolyemi: Bocs, de félre kattintottam és kimoderáltam a hozzászólásodat... :)

Így szólt egyébként: "hova jár kravmagázni, kihez? csak kíváncsi vagyok.... tudom, tudom, hamar megöregszem..."

A válasz pedig: A belvárosi edzőterembe, Gerő Zolihoz.

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2010.07.09. 14:43:15

Ha már megemlítettem a helyet és az oktatót, akkor hozzáteszem azt is, hogy kedden és csütörtökön 18:15-től 19:30-ig tart az edzés, bár ezt a www.krav-maga.hu oldalon egyszerű kinyomozni. :)

Nemrég indult a csoport egyébként, úgyhogy még simán be lehet csatlakozni, ha valakit érdekel dolog. Nekem is elég új, de gyorsan tanulok. ;)

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2010.07.09. 15:06:13

Hogy teljes legyen a dolog, a pontos címet is megemlítem: 13. ker Kresz Géza 34.

Eléggé fókuszálok a munkára, úgyhogy kicsit szétszórtnak tűnhetek. Azért három hozzászólásba csak sikerült "belesűrítenem", hogy kihez-mikor-hova járok edzeni. :D

Mindegyik kommentet kb kétszer írtam meg (ezt háromszor), mert ki kellett moderálni az elírások miatt, úgyhogy most egy ideig befejeztem... :D
Zöld Erő
süti beállítások módosítása