Zöld Erő

2011. január 28. 13:02 - vegaedzes

Jóni masszázs

Ha már masszázs, akkor kicsit intimebb területre is tévednék, hiszen sokakat foglalkoztat a jóni masszázs tudománya. Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan kerülhet egy ilyen bejegyzés egy vegetáriánus blogra? Úgy, hogy számomra a megvilágosodás irányába menetelés egyik fontos szereplője a tantra, így ezt a tantrikus masszázsfajtát is szívesen alkalmazom.

Nem szolgáltatást kínálok, csak szeretném minden kedves hölgynek ajánlani, hogy valahogyan vegye igénybe a masszázsnak ezt a fajtáját. Biztos vagyok benne, hogy egy szakképzett masszőr olyan energiákat tud felébreszteni a női testben, amikről nem is tud a nők nagy többsége. Mindenki maga döntse el, hogy hivatásos masszőrt választ vagy a párjának szól, hogy tanulja meg a masszázs rejtelmeit.

Konkrét masszőrt ajánlani nem fogok, inkább a dolog ismertetésére szorítkozom.

A jóni masszázs ismertetése

A "jóni" elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, és jelentése magába foglalja a teljes női nemi apparátust, a vulva külső részeitől kezdve a vagináig, méhig és petefészkekig.

A test, a lélek és az érzelmek elválaszthatatlan egységet alkotnak, amit a központi idegrendszer és az immunrendszer fűz szoros kötelékbe, így a szexualitás által érkező impulzusok közvetlenül hatnak testünkre és szellemünkre. A légzésünk és figyelmünk összpontosításának segitségével képesek lehetünk annyira átengedni magunkat az egyre növekvő gyönyörnek és a testünkön átáramló energiának, hogy egyszer csak elérkezik az a pont, amikor az érzéssel összeolvadunk, ekkor megnyílik bennünk egy végtelen tágas és békés tér, ahol az "én" többé nem létezik-eggyé válunk ezzel a határtalan nyugalommal.

A jóni masszázs legjobban a tantrikus filozófia fényében vizsgálható, hiszen ez hidat emel a test és lélek, a szexualitás és a spiritualitás között. A tantra az érzékeket olyan képességgé fejleszti, amellyel a szexuális energia minden részlete felfogható, és felhasználható az egészség, spirituális gyarapodás és szellemi fejlődés megőrzésének, illetve fokozásának értelmében.

Amint belekóstolunk szexualitásunk titkaiba, a felhalmozódó energia olyan új, addig ismeretlen tudatállapotokat nyithat meg előttünk, amelyekben végérvényesen ráébredünk, hogy egy nagy egész elválaszthatatlan részei vagyunk.

Sok ember számára a szexualitás csupán egy testi aktus, a bennünk lakozó energia célzott irányításával azonban lehetőségünk van ezt az élményt nagy mértékben elmélyíteni és finomítani.

A jóni masszázs során rengeteg szexuális energiát szabadítunk fel, amely aztán a tudat tágítására, a test és lélek élénkitésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére forditható. Ez a masszázs a masszázsok fejedelme.

A masszázs lépésről lépésre

  • A női szépség és a nőiesség dicsőítése
  • Egy teljes testmasszázs
  • A "szomszédok" felébresztése (szív-jóni, petefészek, méh)
  • A jóni kapuinak megnyitása (vénuszajkak masszírozása)
  • A csikló izgatása
  • "Belépés a szentélybe"
  • Az örömcentrum, avagy az istennő pontjának masszírozása
  • Végjáték, az energia eloszlatása

A masszőr szerepe

A masszőr szolgáló és kisérő szerepet tölt be. A dolga, hogy Shaktit szolgálja, és akaratát teljesítse. A saját vágyak és igények a masszázs alatt teljesen háttérbe szorulnak. A masszőr és a masszázst fogadó személy a masszázs ideje alatt nem lép nemi kapcsolatba. Ez azért lényeges, mert a masszírozott nő csak így tudhatja egyedül a magáénak a jóni masszázst.

Forrás: Napsugár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr552620765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása