Zöld Erő

2010. november 21. 10:00 - vegaedzes

November 15-21.

November 15. - Hétfő

Időszerű volt már egy 3 golyós edzés... A 24/28/32-es kombó a nyomás szempontjából nem volt a barátom, mivel a szeminárium hatását még éreztem és ehhez 110%-ot kellett volna nyújtani. Azért a sok*10/10/10-es egy- és kétkezes swing és a többi gyakorlat ment minden gond nélkül. SMR, nyújtás.

November 16. - Kedd

Krav folytásokkal, késekkel, pontozással, pajzsolással és egy jó kis szédülést is imitáló stresszes blokk-kal. Igen kellemetlen érzés úgy reagálni bármilyen fenyegetésre / támadásra, hogyha szédül az ember... 

November 17. - Szerda

Benéztem a kezdő csoporthoz és leginkább a fél-egy másodpercig elengedett, váltottkezes swingeket részesítettem előnyben, persze voltak még pressek, windmillek, felülések és haskerekezés is. Ezután SMR és nyújtás.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!
2010. november 15. 12:00 - vegaedzes

Naspolya

A naspolya gyümölcse utóérő, így a fáról leszedve frissen nem fogyasztható, viszont ha hagyjuk érni leszedés után, akkor túlérettnek tűnő, puha formában nagyon ízletes táplálék. Rendkívül gazdag vitaminokban, magas a pektintartalma, tartalmaz vasat és kalciumot, emellett jelentős mennyiségű cserzőanyagot is.

Hatásai

  • gyulladáscsökkentő
  • béltisztító
  • csonterősítő
  • magvainak főzete vesekő elhajtásra alkalmas
  • jótékonyan hat vérzékenység esetén

Forrás: Vitaminsziget.

Naspolya

Címkék: étkezés
Szólj hozzá!
Zöld Erő
süti beállítások módosítása