Zöld Erő

2010. december 05. 23:00 - vegaedzes

November 29 - December 5.

November 29. - Hétfő

A csoportos edzésen sokat foglalkoztunk a snatch kivitelezésével és úgy érzem, hogy megtört a technikai jég, mivel egy apró helyreigazítással mostmár elég jól ment a feladat. Az edzés vége felé mindenki felkapta a snatch-hez használt súlyát és körbe-körbe ment három állomás között, ahol egy-egy feladat várta a megpihenni kívánókat: haskerék, deadlift nagy súllyal, snatch. Igazán pihentető volt... az SMR és a nyújtás a végén... :)

November 30. - Kedd

Krav Maga. Folytások, késes fenyegetések, ütések elleni védekezések, na meg egy kis pontkesztyűzés. Komolyabb stresszes blokk nem volt, majd talán a következő edzésen. Egyre közelebb a következő vizsga, amire még fel fogunk készülni rendesen, aztán megmutatjuk, hogy mit is tudunk, vagy azt, hogy mit nem. ;)

December 1. - Szerda

A hétfői áttörés ellenére minél többet snatch-elek, annál inkább úgy tűnik, hogy nem a barátom. Alakul a technika, alakulnak az ismétlésszámok, de nem érzem magaménak a gyakorlatot. Nem nagyon fogom erőltetni a közeljövőben, ha van rá mód, akkor inkább a swing-et fogom csinálni ezerrel.

Húzódzkodások összesítve: 180

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr302483999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása