Zöld Erő

2010. november 13. 20:00 - vegaedzes

November 8-14.

November 8. - Hétfő

Csoportos bell tengernyi egy- és kétkezes swinggel, de azért csináltunk még nyomásokat, felüléseket, TGU-kat, létrákat, majd jött a dupla golyós deadlift is, aztán önszorgalomból egy kis see-saw, mert azt szeretem nagyon. :) SMR, nyújtás.

November 9. - Kedd

Új anyag, új szituációk, új gyakorlatok, pajzsolás, pontkesztyűzés, stresszes blokk, egy kis erőnlét, és egy kis egy-egy elleni küzdelem. Ebből állt a Krav Maga edzés, amin ismét kellemesen elfáradtunk. 

November 10. - Szerda

A hétfői swing mennyiséget soknak gondoltam, aztán jött a szerdai edzés... hát a hétfői ehhez képest nem volt sok. :) A swingeken kívül volt még szélmalom, haskerék, nyomások, hátsó felhúzás, elemelés, körzések és a végén pedig az elmaradhatatlan SMR és nyújtás.

November 11. - Csütörtök

Krav Maga. Volt minden, ami jó. Kés, pajzs, pontkesztű, stresszes blokk, és egyéb nyalánkságok. Mindig felüdülés az ilyen edzéseken részt venni. :)

November 13. - Szombat

Kettlebell szeminárum kis súllyal (20), a technika csiszolásásra koncentrálva. Szélmalom, snatch, swing variációk és nyomás variációk voltak a fókuszban. Számomra a legfontosabbak a snatch kivitelezésének korrigálása, a bent press gyakorlása és a swingek közbeni golyó elengedések, illetve elforgatások voltak. Fontos információkkal és tapasztalattal gazdagodtam.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr612435581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása