Zöld Erő

2010. november 09. 10:56 - vegaedzes

November 1-7.

November 2. - Kedd

Krav Maga. Sima 360, késes gyakorlatok, különböző szituációs gyakorlatok, pörgés-pörgés-pörgés. :)

November 3. - Szerda

Csoportos Kettlebell sok swinggel, nyomással, persze volt még guggolás, TGU és fűrész. Zárásképpen a szokásos SMR és nyújtás.

November 4. - Csütörtök

Ismét Krav, hasonló a keddi edzéshez, annyi különbséggel, hogy itt már előkerültek a stresszes blokkok is, így jobban kifáradtunk.

November 6. - Szombat

Krav Maga szeminárium a késekről. Típusok, kéztartások, élettani hatásaik, védekezés ellenük a különböző szituációkban. Persze volt pajzsolás és komplett stresszes blokkok is. 4 és fél óra volt, kellemes szombati kikapcsolódás. ;)

40 napos edzés

A héten befejeztem a 40 napos edzést, amit leginkább csak kiegészítésként vontam be az edzésprogramomba azokra a napokra, amikor nem vettem részt csoportos edzésen és volt időm otthon edzeni. Részletesebb leírást, kiértékelést holnap írok róla.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr432435577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása