Zöld Erő

2010. október 25. 08:00 - vegaedzes

Október 18-24.

Október 18. - Hétfő

Csoportos bell, ismét a 3 belles tagolásra koncetrálva. Ebben az esetben bepróbáltuk a 24-28-32-es kombót, ami egész jól ment az edzés végéig. Nyomások, guggolások, swingek, szélmalmok voltak nagyrészt, majd az edzés végén sétáltunk körbe a teremben a súlyokkal. SMR és nyújtás zárta az edzést.

Október 19. - Kedd

Krav a szokásos fojtásokkal, késes fenyegetésekkel és egyéb hasonló nyalánkságokkal. Az edzés végén egy pörgős stresszes blokk egy kis erőnléttel.

Október 20. - Szerda

Bell-bell-bell... swingek, nyomások, létrázás, guggolások, felülések, kitörések, szélmalmok, majd SMR és nyújtás. A 24-28-as kombó alakul, így idővel át tudok majd térni a csak 28-asra. Persze ezen még dolgoznom kell... ;)

Október 21. - Csütörtök

Belecsaptunk az erőnléti részébe a Krav Magának, fekvőket, felüléseket, guggolások at csináltunk ilyen-olyan, "nem-megszokott" módon. Ezután persze haladtunk tovább a szituációs gyakorlatokkal, majd az edzés végén volt egy stresszes-késes blokk.

40 napos edzés - 31/40

Ismét csak 3. Masszázsok és egyéb elintézendő dolgok foglalkoztattak. Nem bánom egyébként, mivel a a heti 7 edzés egyelőre elégnek tűnik. A későbbiekben a jógát mindenképpen vissza akarom még hozni a mindennapjaimba, aztán meglátom hogy alakul a dolog...

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr662385469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása