Zöld Erő

2010. október 19. 07:54 - vegaedzes

Eat Stop Eat

Egy ideje szemeztem már ezzel a könyvvel, viszont csak mostanában jutottam el odaáig, hogy el is olvassam. Eléggé letisztult az információhalmaz, ami benne található és tudományos vizsgáltokkal alá is van támasztva Brad Pilon, a könyv írójának mondandója. Bár ez önmagában még kevés lenne, hiszen tudományosan mindent alá lehet támasztani.

A legtöbb diéta csak a pénzről szól, a mi pénzünkről, amit a diéták gurui nagyon szívesen begyűjtenek, ha az ő csodálatos rendszerüket használjuk. Ezekhez általában sok pénzt költünk és komoly korlátokat állítanak elénk a táplálkozásunkban. Ezzel szemben Brad könyve az időszakos böjtökről szól, ami még meg is takarít nekünk pénzt, illetve arról, hogy ez életforma és nem egy újabb diéta a sok közül. Hiszen a diétákat nem bírja túl sokáig az ember, és ugye tudjuk, hogy ami lemegy, az könnyedén, többszörösen vissza is tud jönni.

Főbb pontok:

  • Nem kell aggódnod a bevitt kalóriák miatt
  • Az anyagcseréd nem lassul le, illetve nem mész át éhező üzemmódba
  • Jobban fog menni az edzés, mivel nem vagy állandóan telített üzemmódban
  • A szervezeted zsírégető üzemmódban fog dolgozni
  • Pénzt takarítasz meg, hisz nincs szükség drága ételkiegészítőkre

Szóval a testünk átformálásának a lehetősége ott van bennünk, nincsen szükség drága dilibogyók szedésére. A könyv ára egyébként elhanyagolható az étkezésünkhöz képest, úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki nem diétát keres, hanem egy egész élet  alatt követhető étkezési rendszert. Szívesen írnék a könyv tartalmáról, viszont részletekbe nem mehetek bele a jogi rész miatt.

Eddig csak pozitív személyes tapasztalatom van ezzel a rendszerrel kapcsolatban. Épphogy elkezdtem és olyan helyről kezdett el lemenni a zsír, ahonnan még kemény edzéssel sem sikerült eddig eltávolítani. Alig van egyébként rajtam felesleg, és előre láthatólag ezzel a rendszerrel ismét visszatérek az egy számjegyes testzsír tartományba.

Ne higyjétek el amit írok, tapasztaljátok meg!

Címkék: étkezés
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr632382730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annakamilla 2012.07.18. 13:02:08

a könyvel meg lehet venni magyarul? én eddig csak angolul találkoztam vele

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2012.07.18. 13:35:17

@annakamilla: Üdv! Tudtommal nem jelent meg magyarul és egyelőre nem is hallottam arról, hogy bárki dolgozna a fordításon.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása