Zöld Erő

2010. szeptember 10. 11:00 - vegaedzes

Szeptember 6-12.

Szeptember 6. - Hétfő

Csoportos kettlebell edzés. Nagyrészt a TGU-ra és az egykezes swingre koncentráltunk, de a voltak különböző nyomások és a végére még egy-két snatch is belefért. A szoksásos SMR és nyújtás zárta a napot.

Szeptember 7. - Kedd

Krav Maga. Sok új arc érkezett, így ráfeküdtünk kicsit a P1-re, de azért a régebbi arcokkal mentünk tovább a P2-es gyakorlatok felé. A végén a jól bevált stresszes blokk, amit ha tényleg komolyan csinál az ember, akkor nagyon fel tud pörögni. :)

Szeptember 8. - Szerda

Ismét csoportos kettlebell. Leginkább az egykezes swingre és a kétkezes swingre koncentráltunk, de volt sok-sok clean légzésgyakorlattal átvezetve. Az utóbbit először csináltuk és egyből megtetszett, ezér valószínű, hogy dupla bell-lel sokat fogom csinálni.

Szeptember 9. - Csütörtök

Zoli újabb szituációs gyakorlatokat mutatott be, amik nagyrészt különböző folytásokról szóltak. Bőven van mit tanulni... Az edzés végén volt egy kis földharc, amit az én társam túl komolyan vett, és egy csúszás után a 85-90 kilójával a bokámon landolt, úgyhogy a hét további részét kényszerpihenővel töltöm...

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr552281557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása