Zöld Erő

2010. augusztus 30. 09:00 - vegaedzes

Augusztus 23-29.

Augusztus 23. - Hétfő

Csoportos Kettlebell Tamással. Erőedzés. Ismét a három belles verzióját csináltuk, így megint a 20-24-28-as belleket kombináltam. Többek közt swing, press, squat, saw volt, amik egymást szépen sorban váltogatták úgy, hogy a kicsi, a közepes és a nagy bellt is használtuk. Kőkemény edzés volt, nagyon élveztem. Még ilyet!

Augusztus 24. - Kedd

Zoli hozta a hírt, hogy a P1-es vizsgám sikeres volt. Egyébként ritka, hogy ezen a vizsgán megbukjon valaki, de most mégis sikerült és nem is egy embernek. Az edzésen haladtunk tovább az anyaggal a P2 irányába, a végén pedig egy kellemes stresszes blokkot csináltunk. Ez mindig jól esik... ;)

Augusztus 25. - Szerda

Kettlebell. Egyre többet foglalkozunk a snatch gyakorlásával és alakul is a dolog, de még mindig ez az a gyakorlat, amit a legidegenebbnek érzek. Sebaj, majd a sok gyakorlással változtatok ezen...

Úgy döntöttem, hogy a hét további részét pihenéssel töltöm. Régen pihentem már négy napon egymás után. Jól esett. :)

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr262242297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása