Energizáló és tápláló, a hajdina egész évben rendelkezésünkre áll, és egy újabb üde alternatívát nyújt a köretek variálásában. Szintén egy gluténmentes táplálékról van szó, ami magas a rost és telítetlen zsírsav tartalommal rendelkezik. Tartalmaz továbbá kalciumot, magnéziumot, káliumot, rezet, cinket, mangánt, tryptophant, vasat, foszfort, B1, B2, B3, B6, E, P vitaminokat.
Hatásai
- energizáló
- magas rosttartalmának köszönhetően tisztítja a szervezetet
- sejtmegújító / öregedésgátló
- vérnyomáscsökkentő
- csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának valószínűségét
Forrás: WHFoods.
Én elsősorban főzni szoktam és köretként szezámmaggal, illetve egy kiskanál oliva olajjal keverve fogyasztom. Általában hüvelyesekkel kombinálom.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.