Zöld Erő

2010. május 12. 09:28 - vegaedzes

Készülődés a nyárra

Két videót szeretnék bemutatni nektek túlzott kommentálás nélkül. Az első egy elit csoport bemutató videója, amiben Jude prezentálja a saját testsúllyal edzés lehetséges eredményét. A másodikban pedig Zuzane mutat be gyakorlatokat, amikkel elég effektíven fel lehet készülni a bikini szezonra. Neki elég sok videója van fent a youtube-on egyébként, amiket szerintem érdemes követni, mert nagyon jó gyakorlatokat csinál. Az persze egyénenként változik, hogy miből, mikor, mennyit érdemes csinálni és hogyan érdemes kombinálni a gyakorlatokat, melyik napon, milyen napszakban, stb.

Címkék: edzés
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr151994389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartraining 2010.05.12. 22:31:33

Zsuska videóit én is nagyon kedvelem.. (.)(.) :D
Amúgy tényleg vannak okos dolgai. :)

vegaedzes · http://vegaedzes.blog.hu/ 2010.05.13. 07:13:32

@smartraining: Hát igen, elég kellemes látvány a férfiszemnek, bár szerintem a nőinek is. :) Viszont tényleg nagyon sokat edz és elég változatos gyakorlatokat mutat be, úgyhogy ebből a szempontból tökéletes példaként említeni.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása