Zöld Erő

2012. március 21. 22:34 - vegaedzes

Helyzet

Edzés

Az utóbbi hónapokban csak a kettlebell edzésekre tudtam időt szakítani, mivel munkahelyet változtattam és a krav maga edzésekre egyszerűen nem tudtam odaérni. Ezen mindenképpen változtatni fogok a közeljövőben, mivel a krav magat is imádom.

A kettlebellről annyit, hogy 28/32 a jelenlegi felállás és még mindig Tamásnál edzek a ZMNE egyik tornatermében. Időről időre megújulnak az edzései, amik egyébként gyakran katartikus élményhez vezetnek, így ha akarnám, akkor sem tudnám otthagyni... ;)

Étkezés

  • 12-12:30 - gyümölcs, gyümölcslé
  • 13-14 között - teljes étkezés
  • 20-21 között - teljes étkezés

A Leangains féle étkezéshez tökéletesen hozzászokott a szervezetem. A teljes étkezések nagyrészt valamilyen fehérjedús táplálékból, illetve sok zöldségből állnak. Energiám mindig bőven elég van. Sokszor előfordul, hogy a nagyobb súllyal végzett edzések végén még plusz gyakorlatokat is végzek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr994331808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása