Zöld Erő

2011. január 29. 12:26 - vegaedzes

Januári helyzetjelentés

Minimális formában továbbra is említést teszek az edzéseimről, egyelőre a havi összegzés tűnik a legegyszerűbbnek. Egy-egy ilyen bejegyzésben a tervekről, megvalósításokról, illetve az étkezésekről fogok írni. Persze bármi más megjelenhet benne, ami belefér. :)

Szóval nézzük, hogy hogyan alakult a januárom:

Edzés

Kicsit nehezen rázódtam vissza a heti 4 csoportos edzésbe a decemberi pihenő után, de így január végére már rendesen megy a heti 2 kettlebell és a 2 krav maga. A bellezést átgondoltam és a folyamatos erőnövelés helyett a robbanékonyságra fogok koncentrálni, hogy ténylegesen kiegészítője legyen a kravnak. Egyébként egy csoportos bell edzés elhagyásán gondolkodom, mivel a fegyences edzésre is vissza akarok térni komolyabban, mert még mindig az vonz leginkább, hogy a saját testemmel mire vagyok képes.

Étkezés

Brad Pilon ESE-je pihenőpályára került és csak a Martin Berkhan által használt Leangains-es étkezési mintát követem, így háromszor étkezem egy napon. Először dél körül, majd délután 4 körül, majd végül edzés után. Minden szempontból csak pozitív hatásokról tudok beszámolni ezzel kapcsolatban. Könnyebb szervezés, alacsonyabb testzsírszázalék, kiegensúlyozottabb mindennapok, kreatívabb munkavégzés, stb, stb, stb. :)

Címkék: edzésnapló
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr302622775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartraining 2011.01.29. 13:06:35

A kaja rész bizony tényleg így van, legalábbis hasonló felfedezéseket tettem én is. Így akár még a "szemetebb" kaja is belefér, bár nem ad zöld jelzést, érdemes minimalizálni. Mindenesetre sokkal jobb lett az inzulinérzékenységem, nincs kajakóma, testzsír csökkenthető/szinten tartható, edzés intenzitás szinten tartható/növelhető, könnyebb életvitel, stb.
Minden szempontból megfelelőnek tűnik.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása