Zöld Erő

2010. október 03. 14:00 - vegaedzes

Szeptember 27 - Október 3.

Szeptember 27. - Hétfő

Kettlebell edzés Tamás vezényletével, aki ismét jól megdolgoztatott minket. Az egy- és kétkezes swingek viharában többek közt sok windmillt és goblet squat-ot csináltunk, az utóbbit végig kétkezes nyomással fűszerezve. Az edzést az elmaradhatatlan SMR hengerezés, nyújtás és függeszkedés méltóan zárta le.

Szeptember 28. - Kedd

Krav Maga sok késes és szituációs gyakorlattal. Az edzés második felében előkerült a rövid bot is, amit mostantól gyakran fogunk forgatni, hiszen a környezetünkben található bármilyen botszerű tárgy felhasználása a Krav Maga része, így kritikus helyzetekben ezek effektív használata a cél.

Szeptember 29. - Szerda

Tamás meglepett minket egy dobókockával a kettlebell edzésen, ami az edzés folyamatát véletlenszerűsítette. A dobások eredménye nagyrészt swing, clean & press és TGU volt változó ismétlésszámokkal. Az SMR és a nyújtás után ismerkedtem kicsit a 40kg-os golyóval, swingeket és deadlifteket csináltam. Tetszett a dolog, de rack pozícióba még nem szívesen raknám. :)

Szeptember 30. - Csütörtök

Krav Maga. Újabb védekezési lehetőségek és technikák kerültek elő és a stresszes blokkot is egy kicsit másképpen csináltuk, na meg volt egy kis erősítetés is.

40 napos edzés - 10/40

Az előző héten elkezdett 40 napos edzést folytattam, amit 5 napon csináltam a 7-ből, mivel a csoportos kettlebell edzésekkel egy napra nem tudom beilleszteni. Sebaj, majd arra a két napra kitalálok mást... ;)

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!
2010. szeptember 28. 12:46 - vegaedzes

Sütőtök

Már egy ideje a sütőtök szezonjában járunk, ami ugye szeptembertől januárig tart, ezért gondoltam megemlítem, mint kötelezően fogyasztandó táplálékot. Könnyen emészthető, magas a zsír- és élelmirost-tartalma, gazdag karotinoidokban, antioxidánsokban, tartalmaz C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E vitaminokat, kálciumot, vasat, foszfort, káliumot, cinket.

Vegyétek és egyétek, amíg van!

Hatásai

  • enyhíti a szív-, máj- és vesebetegségeket
  • béltisztító, de enyhén hashajtó
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti az érelmeszesedést
  • csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának valószínűségét

Forrás: internet-work.

Sütőtök

Címkék: étkezés
Szólj hozzá!
Zöld Erő
süti beállítások módosítása