Zöld Erő

2010. október 31. 12:00 - vegaedzes

Október 25-31.

Október 25. - Hétfő

Nagyrészt létra, TGU, egy- és kétkezes swing volt a repertoár a csoportos bell edzésen. majd az állandó SMR és nyújtás. Bírkózunk rendesen a 28-as golyóval, de egyelőre még rendre erősebbnek bizonyul. Sebaj, 1-2 hónapon belül úgyis teljesen felül fogunk kerekedni rajta... ;)

Október 26. - Kedd

A P2-es anyaggal haladtunk tovább a Krav Maga edzésen, amit kellemesen megfűszereztünk egy kis erőnléttel. Az edzés végén lévő stresszes blokk ismét földöntúli gyönyöröket ébresztett mindenkiben... :)

Október 27. - Szerda

Nyomások egy lábon állva, oldalradőlve, gladiátorosan és persze simán is. Leginkább ezekre fókuszáltunk az edzésen, de azért a kettlebell edzés nagyon fontos részét képező egy- és kétkezes swingeket sem hagytuk ki. Az SMR-t egy teljesen új, újabb típusú hengerrel csináltam, így a keddi kravozástól kicsit beállt vádlijaim masszírozása igazán kellemes pillanatokat nyújtott. Kicsit még maradtam edzés után a 40-es golyóval swingeket csinálni és a 36-ost rack pozícióba helyezni, mivel lassan időszerű lesz kinyomni. :)

Október 28. - Csütörtök

A szokásos csütörtök esti Krav Maga edzés sok pontkesztyűzéssel, pajzsolással és szituációs gyakorlatokkal. Az erőnléti részbe megint kicsit belenyúltunk, ami a stresszes blokkra teljesedett ki rendesen, aminek a vége már egész húzósra sikerült.

40 napos edzés - 38/40

Maradt a 3 és jelenleg úgy látom, hogy nem is lesz több, mivel ennyivel tökéletesen ki tudom egészíteni a csoportos edzéseket. Hétfő november elseje, úgyhogy a csoportos bell helyett ezt fogom csinálni, kedden pedig Krav Maga lesz, úgyhogy ezzel le is telik a 40 nap. Kicsit részletesebben írni fogok arról, hogy miket csináltam és milyen tapasztalataim voltak, na meg arról is, hogy hogyan tovább.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr902403307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása