Zöld Erő

2010. augusztus 14. 17:00 - vegaedzes

Augusztus 9-15.

Augusztus 9. - Hétfő

Ismét erőedzést csináltunk a kettlebell edzésen, de most egy kicsit másképpen, mint az előző hétfőn. A dupla belles gyakorlatokra álltunk rá elég keményen, amit persze sok-sok egy belles swinggel fűszereztünk a pihenőidőben. Duplával volt press (sima és see saw), clean, swing és squat. A 24-es bell majdnem végig dominált, csak egy-egy esetben (pl bemelegítés, felülés) használtam "szükséges alternatívaként" a 20-ast. Az edzés végén az SMR hengerezés most elmaradt, de a nyújtás nem.

A hétvégi kimaradás éreztette a hatását... :/

Augusztus 10. - Kedd

Krav Maga kellemes hangulatban, persze kellően pörgős ütemben. Folytattuk a jövőheti vizsgára való felkészülést, többek között 180-as védekezéseket, folytásból szabadulásokat, és több támadó elleni gyakorlatokat végeztünk. Az edzés végén erősítettünk egy jót, ami nagyrészt különböző fekvőtámaszok végrehajtásából állt, de voltak has- és lábgyakorlatok is.

Augusztus 11. - Szerda

Az esti program a szokásos csoportos kettlebell edzés volt, amit Tamás megint megtoldott eddig nem végzett gyakorlatokkal. Sima- és lábujjhegyes sétával, majd kitöréssel haladtunk körbe-körbe a teremben a súllyal a fejünk felett, illetve előre kitartva. Igazán jól esett... :) Utána swingeltünk, windmilleztünk, mentek az ilyen-olyan pressek, squatok, felülések. SMR hengerezéssel és nyújtással zártuk az edzést.

Augusztus 12. - Csütörtök

A Krav Maga edzés át lett tolva péntekre a szeminárium miatt, de azért egy nagyon jót grippereztem. :)

Augusztus 13. - Péntek

A csütörtöki Krav Maga edzést bepótoltuk, viszont ezúttal 3 órán keresztül tartott... Átvettük a vizsgaanyagot, előkerültek a pisztolyos és a botos gyakorlatok, majd a végén egy kis stresszes blokk és egy kis erősítés volt. Alakul a dolog, viszont hosszú út áll még előttem. ;) Nappal ismét nyúztam a CoC grippert, amiből lassan jöhet az egyel nagyobb verzió.

A péntek este ismét elég hosszúra sikerült, így a szombat és vasárnap pihenéssel telik. :)


Címkék: edzésnapló
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr422210669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2010.08.15. 14:58:17

csak kíváncsiságképp: milyen a fiúk-lányok aránya nálatok edzésen? Akár krav maga akár bell.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása