Zöld Erő

2010. augusztus 09. 12:27 - vegaedzes

Augusztus 2-8.

Augusztus 2. - Hétfő

Erőedzést csináltunk a csoportos kettlebell edzésen. Kicsi (20), közepes (24) és nagy (28) belleket neveztünk meg és ezeket használtuk egymás után a különböző gyakorlatokhoz. Megállás nem nagyon volt, bár az is lehet, hogy én voltam egy kicsit lassabb a szokásos tempómnál. Swing, squat, clean, saw és egyéb kellemes gyakorlatok töltötték ki az edzés egy részét, aztán jöttek a dupla belles gyakorlatok is, azok közül is inkább a clean & press, meg a squat. A kellemes edzés végén SMR hengereztünk és nyújtottunk egy jót.

Augusztus 3. - Kedd

Zoli megint megfűszerezte a Krav Maga edzés elejét egy kis élő súllyal végzett csoportos küzdelemmel. Ez valahogy mindig jól esik, minden edzésen jó lenne csinálni... :) A szokásos kombinációs gyakorlatok, árnyékolás, nyújtás után pedig a 180-as védekezéseket, az eséseket és a gurulásokat vettük elő.

Augusztus 4. - Szerda

A 24-es bell kezdi belopni magát a szívembe a csoportos kettlebell edzéseken is. Leginkább a stabilizálással foglalkoztunk, mégpedig egy lábon végzett gyakorlatokkal. Persze mondanom sem kell, hogy swing volt dögivel, egy- és kétkezes is. A bellezés végén swing tabata, amit jó kövér nyolcasokkal zártunk le, aztán jött az SMR henger és a nyújtás.

Bellezés után két masszázs még befért valahogy a napba, bár így már csütörtökön feküdtem le... :)

Augusztus 5. - Csütörtök

A Krav Maga edzés nagyjából hasonlóan telt a keddihez, viszont egy komoly stresszes blokkot is összerakott nekünk Zoli az edzés végére. Elég nagy volt a pörgés, és meglepődött mindenki, amikor Zoli lenyomta a villanyt és járt körbe egy stroboszkóppal. Az időnként felvillanó fénynél a késes támadások elleni védekezés elég kellemetlen tud lenni...

Augusztus 6. - Péntek

Csak grippereztem, bár azt jóval komolyabban, mint szoktam.

A hétvége ismét pihenéssel telt, mivel kicsit elszaladt velem a péntek este, és szombaton reggel feküdtem le egy kiadós táncolás után... :)

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr962209316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása