Zöld Erő

2010. augusztus 01. 08:44 - vegaedzes

Július 26 - Augusztus 1.

Július 26. - Hétfő

A kettlebell edzésen tovább haladtunk a snatch tökéletes kivitelezésének irányába. Alakul már a technika, de egyelőre nem érzem túl közelinek a dolgot. Sokat fogom még kisebb súllyal gyakorolni, mire biztonságosan fentebb mehetek nagyobb súlyokra.

Július 27. - Kedd

Ha kedd, akkor Krav Maga. Az elején a szoksásos csoportos bemelegítő játékokat csináltuk, majd az edzés nagyrészt kés elleni védekezések átnézéséről, illetve továbbfejlesztéséről szólt, aztán a pajzs is előkerült.

Július 28. - Szerda

Csoportos kettlebell edzés sok-sok swing-gel és press-szel. Napközben nem ettem és ittam rendesen, ami kihatott az edzésre. Eleinte erőtlennek éreztem magam az eddig edzésekhez képest, de a végére belejöttem. Kár, hogy csak a végére... :)

Július 29. - Csütörtök

Ismét Krav Maga. Három hét múlva vizsga, úgyhogy elkeztük átnézni az elejétől az anyagot.

A hét további része pihenéssel telt.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegaedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr662190487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Zöld Erő
süti beállítások módosítása