Zöld Erő

2011. május 03. 13:18 - vegaedzes

Április

Edzés

A hétfőtől csütörtökig tartó időszakok az eddig megszokottak nyomán haladtak, 2 bell + 2 krav. A többi napon nagyrészt csak a húzódzkodással foglalkoztam, ami elég erőteljesen érezteti a hatását. Mindenkinek csak ajánlani tudom a sok húzódzkodást, még azoknak is, akik egyet sem tudnak megcsinálni. Erre tökéletes a fegyencedzés (convict conditioning) által bemutatott progressziós rendszer követése.

Megvolt az 1200 húzás, pontosan nem számoltam, de biztosan afelett voltam, mivel több mint 40-et csináltam naponta. Ha kihagytam egy-egy napot, akkor a következő egy-két naphoz hozzácsaptam a kimaradt 40-et. A szörnyes húzódzkodás kivitelezését ennek köszönhetem.

Étkezés

Kicsit összébb húztam az ételbevitelre használt időintervallumot, délelőtt már tényleg csak vizet iszom, abból persze sokat.

  • 12-13 között - gyümölcs, gyümölcslé
  • 13-14 között - teljes étkezés
  • 16-17 között - minimális étkezés, ha szükséges
  • 20-21 között - teljes étkezés

Aztán lehet, hogy még ennél is szorosabbra fogom venni, majd meglátom. A Warrior Diet által használt pár órás étkezési ablak kipróbálása egyelőre nagyon nem vonz, úgy érzem, hogy a Leangains nagyon hosszú távon is tökéletesen beválik.

Címkék: edzésnapló
Szólj hozzá!
Zöld Erő
süti beállítások módosítása